Ελληνική μελοποιημένη ποίηση και μοναδικό αργεντίνικο Tango στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018

Ελληνική μελοποιημένη ποίηση και μοναδικό αργεντίνικο Tango στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018

  • «Μια Φεγγαράδα είναι η Ελλάδα», Δευτέρα 02 Ιουλίου, 9 μ.μ., Αίθριο Θέατρο (είσοδος ελεύθερη)
  • Buenos TangosRomper el Piso, Τετάρτη 04 Ιουλίου, 9 μ.μ., Αίθριο Θέατρο

(εισιτήρια στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης)

Με δύο μοναδικές εκδηλώσεις, τη συναυλία «Μια Φεγγαράδα είναι η Ελλάδα» και τη «φλογερή» χορευτική παράσταση Tango “Buenos Tangos – Romper el Piso” ανοίγει η εβδομάδα στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

Τραγούδια σε ποίηση Νίκου Μοσχοβάκου – Μιχαήλ Γκάνα – Μιχαήλ Μπούρμπουλη – Γιάννη Κορίδη και Άγγελου Σικελιανού σε μουσική Σπύρου Αρσένη, αλλά και τραγούδια εμπνευσμένα από τις ηρωικές μορφές των ξεριζωμένων Ελλήνων της Μικράς Ασίας,  ζωντανεύουν στη μουσική συναυλία «Μια Φεγγαράδα είναι η Ελλάδα» που ανεβαίνει στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου τη Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018 στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Η συναρπαστική χορευτική παράσταση “Buenos Tangos – Romper el Piso” που ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, με την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Αργεντίνας χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills, ανεβαίνει στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου την Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018 στις 9 μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.

Ένα μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα σε όλα τα μεγάλα ονόματα: από τον Carlos Gardel και τον Alfredo Le Pera, έως τον Juan D ‘Arienzo, τον Anibal Troilo, τον José María Contursi, και τον πολυαγαπημένο στην Ελλάδα Αstor Piazzolla.

Το Φεστιβάλ τις επόμενες ημέρες συνεχίζει τη διαδρομή του με τη συναυλία της ταλαντούχου ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου (05/07), τη συναυλία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου (11/07), το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη (12/07), το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου (13/07), τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC (17/07), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/07), τη συναυλία των “The Idols60’s” (25/07), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/07). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.


Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

No Comments

Leave a Reply

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


X
X