Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του τενόρου η συναυλία Σταύρου Σαλαμπασόπουλου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του τενόρου η συναυλία Σταύρου Σαλαμπασόπουλου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συναυλία του τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου

Μουσικό ταξίδι από τη σπάνια “συνάντηση” της Ελένης Βιτάλη και του Δημήτρη Μπάση

  • Με τα πιο κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου για τον Τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο μετά το πέρας της συναυλίας του που ενθουσίασε το κοινό, την Τρίτη 8 Σεπτ. που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο φιλοξενίας εκδηλώσεων της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου, στο «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020» υπό την οργανωτική ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, υποσχέθηκε αντίστοιχου επιπέδου εκδηλώσεις της αρμόδιας Δνσης, όπως της θεατρικής παράστασης «Αρκάς – η Ζωή Μετά» στις 18 Σεπτ. 2020 – 20.30, στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου, Μαρούσι) και της μουσικής παράστασης του νεανικού σχήματος «Droulias Bros» στις 19 Σεπτ. 2020 -20.30 στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου (Συγγρού & Ίωνος, Μαρούσι).

 

  • Την Ελένη Βιτάλη και τον Δημήτρη Μπάση συνεχάρη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου μετά το πέρας της σπάνιας κοινής “συνάντησης” τους, στο «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020», την Τετάρτη 9 Σεπτ. που ταξίδεψε το κοινό μέσα από τις ερμηνείες τους σε αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Ο κ. Ν. Πέππας, ειδική αναφορά έκανε στα διαφορετικά είδη κοινού που καλύπτουν οι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του Φεστιβάλ του Αμαρουσίου, γεγονός που το κάνουν μοναδικό στα Βόρεια Προάστια και που λόγω και των αυστηρών υγειονομικών μέτρων το κάνουν ιδιαίτερα ασφαλές.

 

Το παρών στις συναυλίες έδωσαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020»

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


X
X