Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συναυλία του Μανώλη Μητσιά

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συναυλία του Μανώλη Μητσιά

Θ. Αμπατζόγλου: «Σπουδαίοι ερμηνευτές τιμούν με την παρουσία τους το Μαρούσι»

Ενθουσίασε το κοινό η παρουσία του πολυαγαπημένου Μανώλη Μητσιά κατά τη δεύτερη ημέρα συναυλιών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020» την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους θεατών πάντα τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στον μεγάλο και ασφαλή χώρο του Αίθριου Θεάτρου (Λεωφ. Κηφισίας 219).

Ο κορυφαίος Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από το 1969 μέχρι και σήμερα. Τον συνόδεψαν, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο,  η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και μαζί όλος ο κόσμος από κάτω, που σιγοτραγουδούσε τα αξέχαστα τραγούδια.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συναυλίας ευχαρίστησε τον καταξιωμένο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά  για την παρουσία του και τις έξοχες ερμηνείες του, συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον Πρόεδρο Νίκο Πέππα και τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για την άψογη διοργάνωση και απευθυνόμενος στο κοινό μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά τόνισε: «Μία μεγάλη συγνώμη από τους φίλους  που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν απόψε, λόγων περιορισμένων θέσεων. Η ζήτηση ήταν τουλάχιστον τριπλάσια για αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη που τον εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί της χώρας μας και που σήμερα μας τίμησε με την παρουσία του. Το Φεστιβάλ του Δήμου μας, συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με εξίσου εξαιρετικές παραστάσεις, μουσικές και θεατρικές, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις».

Το παρόν στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά έδωσαν ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» Κωστής Σηφάκης και η σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά.

Συναυλία Μανώλη Μητσιά στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Αμαρουσίου στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020»

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


X
X